Реставрація ванн у Львові

Реставрація ванн Львів надає послуги по відновленню старих ванн. Сталеві та чавунні ванни із якісного матеріалу можуть служити досить довго. Та не всім відомо, як саме можна продовжити термін використання старої ванни. Для того, щоб відновити емаль на чавунній чи сталевій ванні ми рекомендуємо використовувати наливний акрил. Цей матеріал для реставрації ванн зарекомендував себе як один з найкращих.

До появи рідкого акрилу відновити поверхню ванни можна було з допомогою емалі для ванн або акрилової вставки. У свій час кожен із представлених видів реставрації ванн був по-своєму хороший. Та прогрес не стоїть на місці, і новий метод реставрації ванни витіснив застарілі технології.

Наливна ванна рідким акрилом

Реставрація ванни рідким акрилом дозволяє відновити пошкоджену емаль ванни в домашніх умовах без демонтажу. Метод наливної ванни настільки простий, що реставрацію ванни можна робити самостійно без допомоги майстра. Та при бажанні можна замовити послугу майстра по реставрації ванн.

Акрил для ванн

Реставрація ванн акрилом виконується досвідченими майстрами у:

  • Львові
  • Трускавці
  • Бориславі
  • Яворові
  • Миколаєві

Замовити реставрацію ванни у Львові та області можна по телефону або на сайті https://plastall.lviv.ua.

☎ +38 (099) 186-07-42, ☎ +38 (067) 101-83-36

Відновлення ємалі ванни акрилом займає біля трьох годин часу. В назначений час майстер прийде та виконає роботу. Всі необхідні інструменти та комплект наливного акрилу він принесе із собою. Новою ванною можна користуватись вже через 24 або 36 один.

Реставрация ванн акрилом

Компанія Пластол виготовляє матеріали для реставрації ванн, які сохнуть за 16, 24 та 36 годин. По якості всі вони одинакові, різниця тільки в ціні та швидкості висихання. Якщо Ви бажаєте зробити реставрацію ванни самостійно, то можете придбати комплект рідкого акрилу. При оформленні замовлення Вам потрібно знати довжину своєї ванни. Стандартна сталева або чавунна ванна має розмір 120 см, 150 см та 170 см. Якщо ванна нестандартна, наприклад акрилова, якоїсь чудернацької форми, то також не проблема. Продавець-консультан підкаже, скільки матеріалу Вам знадобиться.

Реставрація ванн Львів – доступна та якісна послуга, що дозволяє відновити ванну за невеликі кошти.

Реставрація ванн акрилом, ціна

Послуга Ціна
Реставрація ванни розміром 1,2 м от 1600 грн
Реставрація ванни розміром 1,5 м от 1700 грн
Реставрація ванни розміром 1,7 м от 1800 грн
Реставрація душових піддонів та акрилових ванн Договірна

* - Ціна актуальна на 01.02.2017. Ціну уточнюйте по телефону.