Реставрація ванн в Луцьку

Час і роки експлуатації нещадно псують колись глянцеву поверхню ванни. А ви, спостерігаючи за цим процесом, псуєте свій настрій. Не купувати ж нову ванну із-за подряпин, кількох плям іржі, та що там на ній ще. Ми згодні з вами, не треба купувати нову ванну, але можна відреставрувати стару! Якщо дуже хочеться, то навіть життя своє можна змінити, а тим більше ванну!

Відновлення емалі ванни дозволяє відновити її на кілька років. Обробка поверхні ванни рідким акрилом PlastAll дозволяє оновити вашу ванну, прибрати всі сколи, тріщини, повернути поверхні білосніжний колір. Наливна ванна акрилом PlastAll просто змінила уявлення про реставрацію ванн.

Реставрація ванни акрилом

Реставрація ванн Луцьк, ціна

Завдяки тому, що ми купуємо акрил PlastAll безпосередньо на заводі виробника, ми змогли досягти найнижчих з можливих цін. Так, наливна акрилова ванна Луцьк обійдеться вам всього від 1600 гривень. Ми не наживаємося на наших клієнтах захмарними цінами. Нас рекомендують один одному як кращих, і про те свідчать більш ніж 3000 наших робіт, виконаних по всій Україні.

Послуга Ціна
Реставрація ванни розміром 1,7 м. від 1600 грн
Реставрація ванни розміром 1,5 м. від 1700 грн
Реставрація ванни розміром 1,7 м. від 1800 грн
Реставрація душових піддонів і акрилових ванн Договірна

* - Ціна актуальна на 01.02.2017. Ціну уточнюйте по телефону.

☎ +38 095-41-67-444, ☎ +38 (073) 000-92-21

Реставрація ванн Луцьк, фото. Наші фотозвіти, які ми викладаємо на своєму сайті та сторінках в соцмережах, – це запорука того, що ви залишитеся задоволені результатом, який часто перевищує очікування наших замовників. Тому що реставруючи ванну акрилом PlastAll, більшість замовників отримують новеньку ванну, особливо це стосується наливної ванни з акрилу PlastAll Луцьк.

Акрилова наливна ванна

Наливна ванна з акрилу для тих, хто розуміє, що краще сплатити один раз, але отримати результат, який буде приносити невимовне задоволення багато років. Реставрація ванни акрилом – це послуга, виконання якої стало можливим завдяки відмінним характеристикам акрилу PlastAll.

Акрил для ванн Пластол

Якщо послуга наливна ванна Луцьк на перший погляд здається вам дорогою, подумайте, послуга наливна ванна вам обійдеться вдвічі дешевше, ніж нова ванна з акрилу набагато нижчого класу. Ми не просто оновимо вашу ванну з пожовклого акрилу, чавуну або сталі, ми повністю її перевтілимо.

Як показує практика та відгуки користувачів, ви забезпечите себе ідеальною ванною, покриття якої не потріскається і не пожовтіє, на багато років. І повірте, 12-15 років експлуатації наливної ванни – це не межа. І не вірте продавцям послуг, які будуть запевняти вас, що наливна ванна з німецького акрилу буде дешевше і краще. Україні – лідер Європи щодо якості та доступності акрилу. А «німецького» акрилу не існує в природі.

Замовити реставрацію ванн в Луцьку, Ковелі, Нововолинську, Володимирі-Волинському можна по телефону або на сайті https://bathtime.com.ua.

☎ +38 095-41-67-444, ☎ +38 (073) 000-92-21
>