Реставрація ванн акрилом в Тернополі

Доброго Вам дня, займаемось реставрацією ванн вже більше 8 років в Тернополі та області. Ми виконуємо відновлення емалі ванн наливним акрилом Пластол.

Деколи головний атрибут ванної кімнати псує весь вигляд ремонту, навіюючи сум і печаль. Ванна пожовкла, на її дні з'явились не зрозумілі плями та тріщини. Думками Ви би хотіли її замінити, але розумієте всю складність цієї роботи.

Ремонт ванни в ТернополіПерше, Вам потрібно буде зробити демонтаж старої ванни, тобто, від'єднати всю сантехніку, а потім якщо ванна була вмурована потрібно буде розбити мурування (грязюка, пилюка і т.д.)

Друге, виникає питання чи зможете ви винести ванну з кімнати не розбиваючи дверей? А потім ще треба буде винести з вхідних дверей в квартиру, повірте теж не завжди проходить.

Добре, Ви все-таки на таке наважились, демонтували, розбили двері в ванній кімнаті, винесли ванну з якогось там поверху багатоповерхівки пішки по сходам. Потім з полегшенням вдихнули, видихнули сіли в авто і поїхали до Епіцентру за покупкою нової ванни. Що ви там бачите? Широкий асортимент ванн з неприємно кусючими цінами.

Скільки коштує нова ванна?

До прикладу чавунна ванна Вам обійдеться десь так від 4 до 8 тисяч грн, залізна від 1500грн. (сама низька якість) до 3500, акрилові від 1500 до 5000грн. Оприділились, купили, оплатили доставку, а тепер починаємо монтаж, пішло поїхало, але тепер в другу сторону. Занесли, позамуровували розбиті двері, підключили сантехніку, обмурували, обклали плиткою. Все, краса, стоїте, дивитесь, милуєтесь.

Послуга Ціна
Реставрація ванни разміром 1,7 м. від 1600 грн
Реставрація ванни разміром 1,5 м. від 1700 грн
Реставрація ванни разміром 1,7 м. від 1800 грн
Реставрація душових піддонів і акрилових ванн Договірна

* - Ціна актуальна на 01.02.2017. Ціну уточнюйте по телефону.

Добре, якщо Ви майстровитий і робили демонтаж з монтажем своїми руками, якщо ні то послуги майстра Вам обійдуться десь приблизно до 700 грн. Загально повна заміна обійдеться десь біля 4000 грн. (в середньому). Подумайте чи варто, ми пропонуємо Вам набагато швидший, економічніший як по часу так і по грошам спосіб вирішення цієї проблеми. Це реставрація ванни акрилом Пластол!

Перевірте вашого майстра

Ні в якому разі не замовляйте реставрацію у ненадійних людей. Серьезні майсти працюють тільки з орігінальним якісним матеріалом, та постійно удосконалюють свою майстерність. Таких майстрів не багато і всі вони є в контактах виробника.
Не має значення де Ви замовляєте реставрацію ванни, перевірте вашого майстра або дилера на офіційному сайті Пластол Україна.

(096)-03-200-20, (093)-98-765-33, (099)-12-19-123

Реставрація ванн Тернопіль