Ванни акрилові або реставрація ванн акрилом

Акрилова ванна в ХарьковіВанни акрилові відрізняються тим, що вони теплі самі по собі та довго тримають тепло, тобто вода в них залишається теплою, на відміну від металевих ванн, які самі по собі холодні доки не наллєш в неї теплої води.

Потім метал швидко вбирає в себе тепло і вода швидко стигне. Крім акрилових та металевих в пострадянському просторі у квартирах та хатах можна зустріти ванни з чавуну.

В радянські часи таких ванн було багато і робили їх «на совість», тобто вони були високоякісні, згідно стандарту. Крім того, вони довго тримають тепло і вода в них довго не вихолоняє та вони ще й міцні, не б’ються та не тріскаються, не хитаються, не ржавіють. Нажаль, тепер дуже важко знайти надійну ванну, а якщо и є така, то занадто дорого коштує.

Реставрація ванн акрилом

Акрилова ванна в ХарьковіНа радість, тепер є технологія завдяки якої, стару чавуну ванну можна надійно відремонтувати, таким чином, що при збереженні властивості міцності чавуну, ванна стане знов глянцева та тепла на дотик.

Такий метод реставрації має назву наливна акрилова ванна, тобто всередині Вашої чавунної ванни якби створюється нова тепла акрилова поверхня.

Таку ванну буде легко мити та самим приємно митись в ній. Завдяки технології наливу акрилу створюється рівномірний шар акрилу без потьоків та слідів нанесення, а також з рідким акрилом Пластол не має неприємного запаху. Така гармонія чавуну і акрилу створює надійну суміш двох матеріалів.

Цікаво знати про Пластол.

Строк придатності акрилової наливної ванни Plastall 10-15 років, зробити її можна самотужки без усіляких проблем. Ми зробили відеоінструкцію для усіх хто хоче користуватись матеріалами Европейскої якості. Інструкція з відновлювання тут, про Пластол пожна почитати тут.

Команда Пластол
☎ +38 (050) 628-40-79

Переваги наливної ванни

Робите ремонт? Робіть наливну підлогу, це дуже практично та просто. Матеріали для 3Д підлоги завжди в асортименті та наявності.

Plastall Украина
☎ +380 (50) 93-90-280

Крім вказаних переваг реставрації акрилом, ще немало важливим є те, що все відновлення виконується у Вас дома без демонтажу , без зайвих затрат по демонтажу та монтажу, без зайвого ремонту, без пилу, без шуму, без запаху. Майстер виконує свою роботу старанно без зайвого клопоту для хазяїв.

Таким чином, Ви можете отримати наливну ванну у ванні, просто зробивши заказ на реставрацію ванни акрилом Пластол. Була б стара ванна, а ми зробимо з неї сучасну акрилову, будь то чавуна, сталева, дерев’яна, гіпсова та будь яка інша. Тобто Ваша ванна використовується як надійний каркас, а на неї вже ллється рідкий акрил.

Перевіряйте орігінальність рідкого акрилу Пластол

X

Останного часу з'явилось багато підробок Пластолу, особливо у Києві, Харкові, Одесі, Львові та Дніпропетровську. Будьте уважні замовляючи реставрацію ванни акрилом Пластол! Вимагайте подивитись на орігінальну упаковку, вона проштампована...

☎ +380 (98) 25-10-987, ☎ +380 (63) 979-10-11

Весь процес реставрації займає не більше 3 годин, користуватися наливною ванною можна через 36 годин, а термін дії такого покриття не менше 10 років. Не поспішайте викидати свою стареньку чавунну або сталеву ванну, вона ще Вам буде в пригоді, наприклад, як надійний каркас для наливного акрилу. Такого каркасу немає в нових акрилових та дешевих сталевих ваннах.

Будемо раді Вам допомогти.
С повагою, Пластол Україна.